Vlad Munteanu a declarat ca spera sa ajunga in Cupa UEFA cu noua sa echipa. "Felix Magath (n.r. - noul antrenor al lui VfL Wolfsburg) este un nume mare. Sper ca, impreuna cu el, sa reusim sa ajungem in Cupa UEFA. Ma bucur ca voi lucra cu Magath, sigu
Vlad Munteanu a declarat ca spera sa ajunga in Cupa UEFA cu noua sa echipa. "Felix Magath (n.r. - noul antrenor al lui VfL Wolfsburg) este un nume mare. Sper ca, impreuna cu el, sa reusim sa ajungem in Cupa UEFA. Ma bucur ca voi lucra cu Magath, sigur voi avea multe de invatat de la el", a declarat jucatorul roman, care a venit la Wolfsburg impreuna cu prietena lui, Andreea. Fotbalistul roman a plecat deja spre Romania, dupa controlul medical, pentru o scurta vacanta. In timpul scurt pe care l-a petrecut la Wolfsburg, Munteanu a vizitat stadionul, s-a interesat de o masina si si-a cautat o casa. "Am vizitat sase sau sapte case", a spus Munteanu, adaugand ca spera sa rezolve problema locuintei pana pe 27 iunie, cand va incepe antrenamentele cu noua sa echipa. Munteanu va juca la Wolfsburg alaturi de coechipierul sau de la Energie, Sergiu Radu, care a semnat un contract valabil pana in 2010. Radu a efectuat vizita medicala saptamana trecuta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.