Campionatul Frantei isi face topurile de final, iar sectiunea celor mai frumoase goluri este una care suscita cele mai mari dezbateri. Intre nominalizarile care au mari sanse de a se clasa pe podium se afla o reusita a lui Christophe La


Campionatul Frantei isi face topurile de final, iar sectiunea celor mai frumoase goluri este una care suscita cele mai mari dezbateri. Intre nominalizarile care au mari sanse de a se clasa pe podium se afla o reusita a lui Christophe Landrin, mijlocasul lui Saint-Etienne, care a inchis tabela la 3-0 in meciul cu Valenciennes, disputat acasa, pe 16 decembrie 2006. Diatta i-a trimis pe banda lui Feindouno, care a centrat in interiorul careului, de unde Landrin a lovit perfect, din vole, marcind singurul sau gol pentru Saint-Etienne in campionat. A fost al 18-lea gol al jucatorului in cele 11 sezoane petrecute in Ligue 1, el marcind de 15 ori pentru Lille si de doua ori in campionatul trecut, pentru PSG.

Reusita de dinainte de Craciun.


but landrin
Uploaded by brik42


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.