Mesajul lui Traian Basescu "Vreau guvern PNL-PD-PLD, dar fara Tariceanu" este insotit de o campanie a taberei prezidentiale de a-i stimula pe liberalii de la baza sa-si mazileasca liderul, poate chiar inainte de o eventuala motiune de cen
  Mesajul lui Traian Basescu "Vreau guvern PNL-PD-PLD, dar fara Tariceanu" este insotit de o campanie a taberei prezidentiale de a-i stimula pe liberalii de la baza sa-si mazileasca liderul, poate chiar inainte de o eventuala motiune de cenzura a PSD. Miercuri seara, la Antena 3, fosta sefa a cancelariei prezidentiale, Elena Udrea, declara: "S-ar putea ca in cadrul PNL miscarea despre care se vorbeste tot mai mult, care este foarte reala, din teritoriu, a membrilor de partid nemultumiti de felul in care domnul Tariceanu si echipa dansului au condus PNL-ul catre 6%, aceasta miscare sa ia amploare, sa capete forta si sa determine retragerea sprijinului pentru domnul prim-ministru si, eventual, schimbarea lui din functia de presedinte al PNL". Sau: "Daca trece o motiune de cenzura si dl Tariceanu nu va mai fi prim-ministru, sa fim realisti, in acel moment PNL va uita ca l-a avut vreodata la conducere. Pur si simplu il va abandona (...)". Eliminarea lui Tariceanu chiar de catre propriul lui partid i-ar veni manusa lui Traian Basescu, l-ar scuti sa mai faca pacturi cu PSD, pastrand un guvern de dreapta. Numai ca "miscarea foarte reala" despre care vorbeste doamna Udrea este cea mai bine camuflata din istoria politicii romanesti. Muta total. Desi doamna Udrea afirma ca "se vorbeste tot mai mult" despre asta, nici o declaratie a vreunui liberal contra lui Tariceanu nu a ajuns publica. Nici un curent prin judete. Nici o migratie catre PLD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.