Compania austriaca Salesianer Miettex deschide pe piata serviciilor din Romania o noua categorie de servicii, servicii de spalatorie si inchiriere de textile. Acestea se adreseaza hotelurilor, restaurantelor, industriei, comertului si domeniului sani
Compania austriaca Salesianer Miettex deschide pe piata serviciilor din Romania o noua categorie de servicii, servicii de spalatorie si inchiriere de textile. Acestea se adreseaza hotelurilor, restaurantelor, industriei, comertului si domeniului sanitar, informeaza un comunicat al companiei.
Serviciul profesional de inchiriere textile cuprinde, pe langa procurarea, spalarea corespunzatoare si igienica a tuturor categoriilor de textile, depozitarea, intretinerea, schimbarea in caz de uzura, preluarea si livrarea acestora. Compania ofera intreaga gama de articole textile de care are nevoie o companie, fie ca activeaza in domeniul hotelier, fie ca este restaurant sau spital. "Acest serviciu s-a nascut din dorinta companiei noastre de a sustine nevoia clientilor nostri de a se concentra asupra activitatii lor de baza. Serviciile de spalatorie si inchiriere textile preiau o parte substantiala din grijile managerilor de hotel, restaurante, precum managerilor de unitati medicale, beneficiile fiind profitabilitatea, costurile variabile, precum si faptul ca se pot concentra pe deplin asupra obiectivelor principale ale business-ului lor. Este un serviciu utilizat de multi ani in tarile occidentale datorita competitivitatii si flexibilitatii sporite pe care le ofera managerilor din domeniile carora ne adresam", a declarat Josef Dutter, Managing Director. Afacerea de familie infiintata in 1916 are acum in Austria 9 fabrici si mai multe centre de preluare, iar la nivel international alte 9 fabrici, 2 in Ungaria, 2 in Slovenia, cate una in Cehia, Slovacia si Croatia, urmand ca si in Romania sa se lanseze o fabrica la sfarsitul lunii iunie, in Bucuresti. "Romania este cea mai mare piata in care compania noastra este prezenta. Decizia construirii unei fabrici in Romania a fost luata in 2005, odata cu deschiderea sucursalei din Bucuresti, inaugurarea acesteia urmand sa aiba loc pe 26 iunie 2007", a completat Victor Ioane, Director Filiala Romania. Compania spune ca diviziile care au un potential ridicat pe piata locala sunt GAST, JOB si MED.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.