Directorul sportiv al lui AS Roma, Daniele Prade, si impresarul Victor Becali s-au intalnit marti seara, la Villa Pacelli din Roma, dar nu s-au inteles in privinta prelungirii contractului fundasului Cristian Chivu, informeaza cotidianul "Il Roman
Directorul sportiv al lui AS Roma, Daniele Prade, si impresarul Victor Becali s-au intalnit marti seara, la Villa Pacelli din Roma, dar nu s-au inteles in privinta prelungirii contractului fundasului Cristian Chivu, informeaza cotidianul "Il Romanista". Sursa citata noteaza ca Victor Becali a cerut un salariu anual de patru milioane de euro pentru internationalul roman, dar Prade a refuzat, dupa ce Roma facuse o oferta de 2,5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de maximum un milion de euro.
"Patru milioane de euro nu ii putem da. Nu este nici o problema, vom continua discutiile dupa ce Chivu va reveni de la nationala Romaniei", i-ar fi spus administratorul delegat al romanilor, Rosella Sensi, lui Victor Becali. In schimb, "Il Romanista" scrie ca Victor Becali a prezentat o hartie cu oferta "somptuoasa" a lui Inter Milano, care ar fi dispus sa-i ofere lui Chivu un contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro, plus bonusuri duble fata de AS Roma. Mai mult, impresarul fotbalistului i-a informat pe oficialii italieni ca pe fir pentru achizitionarea lui Chivu a intrat si FC Barcelona. In finalul intrevederii, Victor Becali a spus: "Noi suntem dispusi sa asteptam pana in decembrie o noua oferta, dupa care suntem liberi sa incheiem alte acorduri". Chivu, care mai are un an de contract cu AS Roma, ar putea sa-si caute alta echipa incepand cu luna ianuarie a anului 2008, caz in care italienii nu ar primi nici un ban din transferul sau. "Il Romanista" a anuntat ca Daniele Prade nu va mai veni la Timisoara pentru partida Romania - Slovenia, din preliminariile Euro 2008, in locul acestuia urmand sa soseasca Daniele Baldini, unul dintre colaboratorii antrenorului Luciano Spalletti, care va avea misiunea sa-l urmareasca pe atacantul lui Sahtar Donetk, Ciprian Marica. Sursa citata noteaza ca oficialii Romei s-ar fi inteles cu impresarul Victor Becali pentru transferul lui Marica, urmand ca si Sahtar sa-si dea acordul pentru cedarea internationalului roman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.