La 7 iulie, peste o suta de artisti de top vor canta in noua tari ale planetei in fata a peste doua miliarde de telespectatori, pentru combaterea incalzirii globale. La Bucuresti vor sustine recitaluri Phoenix, Iris, Holograf, Compact si altii.
La 7 iulie, peste o suta de artisti de top vor canta in noua tari ale planetei in fata a peste doua miliarde de telespectatori, pentru combaterea incalzirii globale. La Bucuresti vor sustine recitaluri Phoenix, Iris, Holograf, Compact si altii.

Inspirat din campania SOS (Save Our Selves) initiata de Al Gore, Kevin Wall, Pharrell si Cameron Diaz, concertul "Live Earth" va incepe in Australia si va continua, timp de 24 de ore, in Japonia, China, Africa de Sud, Marea Britanie, Germania, Turcia, Brazilia si Statele Unite. Concertele vor fi urmarite de peste doua miliarde de telespectatori si vor fi sustinute de cativa dintre cei mai mari artisti de pe planeta, ca Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Police, Genesis, Bon Jovi, Smashing Pumpkins, Madonna si altii.

Romania se alatura efortului international prin "Concertul pentru o lume mai curata", organizat de Fun Time Production, care detine si licenta de transmisie "Live Earth" pentru Romania. Evenimentul va incepe la 7 iulie, in parcarea C de la Romexpo, si va consta in trasmisia integrala, timp de 24 de ore, a concertului "Live Earth" si intr-o serie de recitaluri sustinute de cateva dintre cele mai importante nume din muzica rock si pop autohtona.

75 SI 150 DE LEI. Pentru prima oara vor canta, in aceeasi zi si pe aceeasi scena, Phoenix, Iris, Holograf si Compact, precum si Directia 5, Voltaj, recitalurile fiind de 60-70 de minute fiecare. Transmisia video se va face pe un ecran de 80 mp, iar sunetul va fi propagat prin intermediul echipamentului de concert live. La 8 iulie, manifestarea va culmina cu un recital de circa 100 de minute, sustinut de inegalabilul Robert Plant, acompaniat de The Strange Sensation. Plant va urca pe scena la ora 20:00 si va canta, in mare majoritate, hiturile legendarului grup Led Zeppelin. Biletele pentru 7 si 8 iulie costa 75 lei (in picioare) si 150 lei (pe scaun) si au fost deja puse in vanzare la www.bileteonline.ro si in reteua Diverta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin