Retailerul croat Magma, specializat in comercializarea de jucarii si imbracaminte pentru copii, care se pregateste sa intre pe piata bulgara, cel mai probabil in 2008, intentioneaza, de asemenea, sa se extinda pe pietele din Romania si Serbia, anunta
Retailerul croat Magma, specializat in comercializarea de jucarii si imbracaminte pentru copii, care se pregateste sa intre pe piata bulgara, cel mai probabil in 2008, intentioneaza, de asemenea, sa se extinda pe pietele din Romania si Serbia, anunta Mediafax, potrivit agentiei de presa SeeNews, citata de site-ul bulgar Dnevnik.
La Bursa din Zagreb, compania croata va lansa o oferta publica pentru 25% din propriile actiuni. Fondurile care vor rezulta din aceasta actiune, vor fi utilizate de Magma pentru a finanta extinderea operatiunilor in strainatate. La ora actuala, Magma este prezenta deja pe pietele din Slovenia, Bosnia si Serbia.
Pe piata bulgara, companiile locale Hippoland si Comsed, precum si retailerul britanic Mothercare vor constitui principalii concurenti pe care firma croata ii va avea de combatut, pentru a deveni lider pe piata produselor pentru copii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.