"N-am auzit asa ceva in viata mea, e aberant si mintea mea nu poate sa conceapa asa ceva! Sa fac o propunere sau sa fac o cerere pentru a primi un premiu... Cred ca s-a dat o explicatie in pripa care caracterizeaza persoana care a dat-o. Este revolta
"N-am auzit asa ceva in viata mea, e aberant si mintea mea nu poate sa conceapa asa ceva! Sa fac o propunere sau sa fac o cerere pentru a primi un premiu... Cred ca s-a dat o explicatie in pripa care caracterizeaza persoana care a dat-o. Este revoltator ce s-a intamplat, pentru ca atunci cand esti in fruntea unei institutii publice, asa cum este Consiliul Judetean, si gestionezi bani publici, nu ai voie sa actionezi dupa criterii personale, cu ura fata de vreo persoana sau o institutie publica. Eu, ca presedinte de club privat as putea sa fiu incorect, insa nu fac asta. Dar daca as fi presedinte de Consiliu Judetean sau primar nu mi-as putea permite acest lucru, ar trebui sa fiu foarte corect si echidistant si sa nu tin cont de parerile personale fata de o anumita persoana sau o anumita institutie. Este incalificabil ce s-a intamplat la Consiliul Judetean, dar nici nu ma mai mira prea mult, tinand cont de faptul ca aceasta institutie nu ne mai ia in seama de ani buni", a declarat Muresan. "Mi se pare normal sa fi premiat si pe <<U>>, care a promovat in Liga I, si pe Ariesul Turda, care a promovat in Liga a II-a, dar n-aveau voie sa ne lase pe noi pe dinafara! Se pare ca premiile se dau dupa criterii personale si nu dupa performanta sportiva. Nu vreau sa fiu gresit inteles, dar cea mai vizibila imagine a municipiului si judetului Cluj in tara si strainatate a fost facuta de CFR 1907 Cluj, nu de vreo alta echipa. Respectam tot ce au facut si <<U>> Cluj-Napoca si Ariesul Turda si echipa de fotbal feminin; si eu le-as fi premiat daca as fi fost la Consiliul Judetean, dar nu aveau voie sa nu ne premieze si pe noi, chiar daca ne dadeau si numai o diploma", a mai spus Muresan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.