In ciuda unei prezente in tribune cam la jumatatea tichetelor puse in vanzare, atmosfera a fost destul de frumoasa aseara pe "Dan Paltinisanu", acolo unde s-a aflat si recent reconfirmatul presedinte Traian Basescu. Daca totusi a existat ceva care a
In ciuda unei prezente in tribune cam la jumatatea tichetelor puse in vanzare, atmosfera a fost destul de frumoasa aseara pe "Dan Paltinisanu", acolo unde s-a aflat si recent reconfirmatul presedinte Traian Basescu. Daca totusi a existat ceva care a stricat buna dispozitia celor prezenti, aceasta a fost existenta lui Ionut Lupescu, caruia timisorenii nu i-au iertat stabilirea unui pret aproape prohibitiv la biletele de acces la partida eveniment pentru Banat, precum nici atitudinea dispretuitoare si cinica etalata in zilele premergatoare acesteia pe la mai toate posturile de televiziune. Acesta a fost huiduit si injurat copios, iar impotriva sa si a celorlalti din conducerea federatiei au fost expuse doua bannere infamante: "FRF, satra de tigani, vi se rupe de fani", "Vreti doar bani" si nu in ultimul rand "Lupescu, esti o mizerie". (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.