Harry Wood, un contribuabil din Regatul Unit in varsta de 45 de ani, a trait momente de maxima bucurie atunci cand a aflat ca ipoteca i-a fost platita si ca sotia urmeaza sa primeasca 40.000 de euro. Din pacate pentru el, a€žminunea" nu a t
Harry Wood, un contribuabil din Regatul Unit in varsta de 45 de ani, a trait momente de maxima bucurie atunci cand a aflat ca ipoteca i-a fost platita si ca sotia urmeaza sa primeasca 40.000 de euro. Din pacate pentru el, a€žminunea" nu a tinut nici macar trei zile. Ca sa poata profita de norocul picat pe nepusa masa, Harry ar fi trebuit sa fie...mort. Cum britanicii sunt recunoscuti pentru spiritul practic si sangele rece de care dau dovada in situatii limita, sotilor Wood nu le-a luat prea mult timp ca sa-si dea seama ca totul se datoreaza unei greseli, facute de angajatii companiei de asigurari Norwich Union.  a€žUn barbat cu acelasi nume si cu aceeasi data de nastere a murit. Tocmai i-am vazut certificatul de deces. Ne cerem scuze pentru incurcatura", a declarat un reprezentant al firmei in cauza, noteaza publicatia a€žDaily Mirror" citata de Rompres. Palida consolare pentru Harry Wood, care totusi a dat dovada de fair-play si nu a profitat de eroarea celor de la Norwich Union. a€žAr fi trebui sa fiu un hot, ca sa pot pastra banii", a declarat cel care a refuzat sa treaca in a€žlumea celor drepti". Nu stim cati dintre reprezentantii speciei a€žHomo Sapiens Sapiens" ar fi procedat aidoma lui Harry, dar o rasplata pe masura gestului ar merita englezul. Macar pe lumea cealalta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.