Duminica 10 iunie, pelicula a€ž4 luni, 3 saptamani si 2 zile", distinsa cu ravnitul a€žPalme d`Or", va rula gratis pentru cinefilii prezenti la Sibiu, a anuntat regizorul Cristian Mungiu. Productia ce ar putea deveni cea mai d
Duminica 10 iunie, pelicula a€ž4 luni, 3 saptamani si 2 zile", distinsa cu ravnitul a€žPalme d`Or", va rula gratis pentru cinefilii prezenti la Sibiu, a anuntat regizorul Cristian Mungiu. Productia ce ar putea deveni cea mai difuzata premiera cinematografica romaneasca a fost contractata in intreaga lume, urmand a fi vizionata mai intai in Polonia, Italia si Franta, tari ce au demarat o intensa campanie impotriva avorturilor. Numai in Hexagon se asteapta ca filmul sa atraga peste un sfert de milion de spectatori, transmite Rompres.  PIRATERIE. a€ž4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a fost productia cu cel mai mic buget intrata in competitia dela Cannes (800.000 de euro). a€žDesi este un film de arta, este destinat publicului larg si cred ca, prin povestea plina de dramatism, va reusi sa sensibilizeze lumea intreaga, chiar daca nu are in distributie mari staruri cinematogarfice", a precizat Cristian Mungiu, adaugand ca isi doreste o difuzare cat mai rapida pe marile ecrane din Romania. In alta ordine de idei, Mungiu a apreciat ca fiind a€žlipsite de respect" incercarile de a copia filmul in sala, si a anuntat ca este posibil sa ii dea in judecata pe cei care au piratat si postat pe internet pelicula in cauza: a€žEste posibil sa afli sursa de unde s-a plasat filmul si sa actionezi vinovatii in justitie, pentru ca exista o lege a drepturilor de autor in Romania. Trebuie sa fim mai combativi cu pirateria."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.