Retinuta in Rusia, exilata pe banca de rezerve la nationala, handbalista de la Cluj are din nou ghinion: bagajele sale au aterizat din greseala in SUA.

Bagajele handbalistei Carmen Amariei, ratacite in urma cu sase zile


Retinuta in Rusia, exilata pe banca de rezerve la nationala, handbalista de la Cluj are din nou ghinion: bagajele sale au aterizat din greseala in SUA.

Bagajele handbalistei Carmen Amariei, ratacite in urma cu sase zile pe aeroportul din Goteborg, atunci cind nationala Romaniei a sosit in Suedia pentru meciul tur din barajul la Campionatul Mondial, au ajuns in statul american Minnesota.

"M-am uitat tirziu pe eticheta pe care am primit-o in aeroport si am remarcat cu stupoare ca era scris numele Johnson, nicidecum numele meu. Dupa ce am intrebat, am aflat ca bagajele mele au ajuns in Minnessota. Nu stiu ce o sa fac, nu este problema de echipamentul de joc, ci de toate lucrurile personale, plus doua perechi de adidasi si hainele cu care am venit la nationala. Sper sa ajunga bagajul inapoi ptna la finalul saptamtnii", a declarat Carmen Amariei. Ea se afla alaturi de echipa nationala a Romaniei la Ramnicu Vilcea, unde se pregateste pentru mansa retur cu Suedia, programata simbata de la ora 19.00, in direct pe Sport.ro. In tur, Romania a castigat, la Uddevalla, cu scorul de 25-16.

Incidentul vine la scurt timp dupa ce jucatoarea echipei daneze Slagelse a fost retinuta pe aeroportul din Samara, inaintea finalei Ligii Campionilor cu Lada Togliatti, autoritatile rusesti considerind ca romanca si-a falsificat pasaportul. Documentul de calatorie al jucatoarei de handbal Carmen Amariei nu mai avea file, motiv pentru care, inaintea deplasarii in Rusia pentru meciul din Liga Campionilor, la Ambasada Rusiei din Danemarca i s-au atasat doua file noi, pe care i s-a pus viza de intrare. La aeroportul din Samara insa, autoritatile rusesti au considerat ca Amariei si-a falsificat pasaportul si nu i-au permis accesul. Handabalista a fost arestata, iar autoritatile ruse au mutat-o duminica intr-un hotel de pe aeroport, dar nu i-au permis accesul oficial in tara, astfel ca Amariei a vazut prima mansa a finalei Ligii la televizor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.