"Cercetarile intreprinse pe diverse domenii de activitate au demonstrat ca rata de esec in implementarea noilor initiative - fuziuni, achizitii, proiecte de modernizare tehnologica, implementarea noilor strategii de afaceri - este, in mod alarmant, d
"Cercetarile intreprinse pe diverse domenii de activitate au demonstrat ca rata de esec in implementarea noilor initiative - fuziuni, achizitii, proiecte de modernizare tehnologica, implementarea noilor strategii de afaceri - este, in mod alarmant, de 70%", arata specialistii Wilson Learning. "Cel mai des invocat motiv de esec sunt oamenii, pentru ca, atunci cand nu sunt adecvat implicati in procesul de schimbare, ii rezista", sunt de parere acestia.
Aceasta este problema careia i se adreseaza evenimentul organizat de Wilson Learning pe 12 iunie, intre orele 9.00 - 12.00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, ce va purta titlul "Leading in Challenging Times". Adresandu-se, conform comunicatului oficial, managerilor de top, cu responsabilitati in implementarea si facilitarea schimbarilor din cadrul organizatiei pe care o conduc, manifestarea isi propune sa raspunda, intr-un mod interactiv, la diversele dileme ridicate de traversarea unor perioade de tranzitie. Viziunea din spatele acestui eveniment este cat se poate de simpla, dupa cum subliniaza specialistii in imbunatatirea performantelor individuale: "Cand oamenii identifica si sunt de acord sa renunte la lucrurile care trebuie schimbate si descopera si accepta idei inovative, devin capabili sa genereze schimbari pentru o dezvoltare durabila".
In cadrul evenimentului, Linda Bower, Director Custom Solutions, Wilson Learning Europa, va detine statutul de vorbitor principal. Reputata autoare, vorbitoare si consultanta in domeniul imbunatatirii performantelor individuale, Bower colaboreaza cu Wilson Learning de peste 20 de ani. Pe parcursul activitatii sale, a publicat peste 100 de articole in publicatii de afaceri din Portugalia, Spania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, subiectele abordate in aceste articole urmarindu-i pe oamenii din spatele afacerilor.
Invitatul special al evenimentului va fi Anca Harasim, director executiv AmCham, care va prezenta audientei elementele-cheie pentru reusita in afaceri - "Cultura, valorile si performanta individuala - calea catre succesul organizatiei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.