La antrenamentul oficial de ieri, in care Piturca nu l-a avut la dispozitie pe Tamas, a fost incercata o formula foarte ofensiva de joc, e adevarat, in conditiile in care jocul-scoala a fost zece la zece. Astfel, in echipa care a parut a titularilor,
La antrenamentul oficial de ieri, in care Piturca nu l-a avut la dispozitie pe Tamas, a fost incercata o formula foarte ofensiva de joc, e adevarat, in conditiile in care jocul-scoala a fost zece la zece. Astfel, in echipa care a parut a titularilor, au jucat Lobont - Contra, Goian, Chivu, Rat - Nicolita, Codrea - Zicu (foto), Mutu - Marica, lor urmand, probabil sa li se alature inca un mijlocas, Rosu sau Plesan. Noutatile fata de partida de la Celje sunt aparitia lui Zicu in primul unsprezece, dar si a lui Goian, in cazul in care Tamas continua sa aiba probleme. In cealalta echipa au evoluat Bornescu - Badoi, D. Stoica, G. Muresan, St. Radu - Fl. Petre, Plesan, Rosu, Ad. Cristea - Cl. Niculescu. Dupa incheierea jocului-scoala, pe care Niculescu l-a terminat cu o contractura, Nicolita a exersat centrarile, iar Goian reluarile cu capul, Mutu a executat penalty-uri la poarta aparata de Bornescu, iar Chivu, Petre, Marica, Rat si selectionerul Victor Piturca au sutat de la 25 de metri la poarta aparata de Lobont. Apoi Mutu, Rat, Marica si Piturca au executat lovituri de la 11 metri la poarta lui Lobont. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.