Vacaroiu a spus ca scrisorile vor fi trimise din partea Biroului Permanent al Senatului, si semnate de vicepresedintele Norica Nicolai. Potrivit lui Vacaroiu, cazul Tulus este "extrem de grav, de incalcare a prevederilor constitutionale si de necunoa
Vacaroiu a spus ca scrisorile vor fi trimise din partea Biroului Permanent al Senatului, si semnate de vicepresedintele Norica Nicolai. Potrivit lui Vacaroiu, cazul Tulus este "extrem de grav, de incalcare a prevederilor constitutionale si de necunoastere a reglementarilor in vigoare". "Nu poti pur si simplu, in calitate de procuror, sa te adresezi Parlamentului, data fiind o nota certificata, autentica, cu original, cu declaratiile unor senatori si deputati, indiferent care sunt acestia", a completat el. Presedintele camerei superioare a Legislativului a subliniat ca Tulus trebuie sa stie ca "totul este transparent, se regaseste in stenograme, care se publica in Monitorul Oficial". "Nu ne apucam sa facem pe notariate, certificari. E dreptul de optiune, de exprimare al fiecarui senator si deputat. Trebuie sa inteleaga acest lucru", a aratat presedintele Senatului. El a mai precizat ca Senatul cere CSM sa precizeze ce masuri a luat in cazul Tulus. "S-ar putea sa spuna ca totul a fost corect", a aratat Vacaroiu. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.