Luna trecuta, SSIF Broker Cluj s-a mentinut lider in topul intermediarilor de la Sibiu, cu un total de 70.195 de contracte incheiate.
In urma acesteia s-a clasat SSIF Eastern Securities cu 56.638 de contracte. Casa de brokeraj din Bucuresti se
Luna trecuta, SSIF Broker Cluj s-a mentinut lider in topul intermediarilor de la Sibiu, cu un total de 70.195 de contracte incheiate.
In urma acesteia s-a clasat SSIF Eastern Securities cu 56.638 de contracte. Casa de brokeraj din Bucuresti se situeaza astfel pentru a doua luna la rand pe pozitia secunda in top.
Podiumul este completat de o alta societate de servicii de investitii din Bucuresti, anume Vanguard, cu 53.585 de contracte.
Daca primele trei pozitii sunt aceleasi ca si in aprilie, in top zece au avut loc ample miscari, remarcandu-se urcarea de 6 locuri a GM Invest, care a obtinut
locul patru cu 30.858 de contracte. In urcare cu doua pozitii s-au aflat si Carpatica Invest, care a incheiat peste 29.000 dr contracte, situandu-se pe pozitia a cincea.
Un recul puternic s-a putut observa in ceea ce priveste evolutia Interdealer Capital, care au pierdut 6 locuri, ajungand pe locul 11. Printre remarcatele lunii s-au mai aflat BT Securities, care a obtinut locul 6, cu 28.362 de contracte, Estinvest care s-a clasat pe locul 7, cu 24.264 de contracte dar si ocupantele locurilor 8, 9 si 10, anume SSIF Trend, Intercapital Invest si Orizont Vest.
In total, in mai, pe piata derivatelor au realizat tranzactii 39 de SSIF-uri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.