- Depozitarul Central a fost admis ca membru cu drepturi depline in Asociatia Agentiilor Nationale de Numerotare, decizia fiind luata in adunarea generala a asociatiei internationale, a anuntat, marti, un comunicat al Depozitarului Central. Adunarea
- Depozitarul Central a fost admis ca membru cu drepturi depline in Asociatia Agentiilor Nationale de Numerotare, decizia fiind luata in adunarea generala a asociatiei internationale, a anuntat, marti, un comunicat al Depozitarului Central. Adunarea generala a Asociatiei Agentiilor Nationale de Numerotare s-a desfasurat la Viena in perioada 31 mai - 1 iunie 2007.
- BVB nu va percepe in acest an comisioane pentru listarea titlurilor de stat si va limita comisionul de tranzactionare pentru acestea la 0,001% din valoarea tranzactiei, a decis, luni, conducerea Bursei. Consiliul Bursei a mai decis sa admita ca participant la sistemul de tranzactionare firma Wood & Company Financial Services din Praga.
- Veniturile producatorului de materiale de constructie din ceramica Cercon Ariesul din Campia Turzii s-au diminuat anul trecut cu 30,8%, la 8,91 milioane de lei, iar pierderile au crescut de peste patru ori, la 4,64 milioane de lei, potrivit raportului anual al companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.