Concurentul la nivel mondial al gigantului Oracle face recrutari pentru filiala din Romania.

Compania germana  producatoare de software SAP cauta programatori in Romania. Numarul de posturi puse la bataie este limitat, practic,
Concurentul la nivel mondial al gigantului Oracle face recrutari pentru filiala din Romania.

Compania germana producatoare de software SAP cauta programatori in Romania. Numarul de posturi puse la bataie este limitat, practic, doar de oferta de pe piata muncii. In domeniul vinzarilor poti aplica pentru postul de Territory Sales Executive Financial Services sau Territory Sales Executive Service Industries. Va trebui sa cooperezi cu toate departamentele din cadrul companiei pentru a veni cu propuneri complexe, care sa atraga cit mai multi clienti. Pentru acest job ai nevoie de diploma universitara si de cunostinte avansate de limba engleza. Trebuie de asemenea sa ai aptitudini de comunicare si de prezentare, experienta in vinzari, dar si cunostinte de contabilitate.

Pentru Departamentul de Consultanta din cadrul SAP Romania, candidatii trebuie sa aiba experienta de peste trei ani in domeniul aplicatiilor ERP (Enterprise Resource Planning) si cunostinte referitoare la tehnologia si aplicatiile SAP. Daca vrei sa aplici pentru postul de Senior Consultant SAP Financials, ai nevoie de studii de inginerie, finante, contabilitate sau informatica comerciala si cunostinte avansate de limba engleza. Experienta in industrii precum Servicii Financiare, Sectorul Public si Utilitati reprezinta un avantaj la angajare.

Postul de Junior Consultant SAP Financials se cistiga cu trei ani de experienta in domeniul financiar-contabil, de preferinta in companii multinationale. Trebuie sa ai cunostinte avansate de contabilitate si fiscalitate pe standarde romanesti si internationale, dar si de legislatie romaneasca in domeniu. Limba engleza si studiile de specialitate in domeniu sint si ele obligatorii. Toate certificarile trecute in CV reprezinta un avantaj, iar experienta in utilizarea aplicatiilor SAP te recomanda drept cel mai bun om pentru job.

Cu o experienta de peste 30 de ani, SAP este liderul european in solutii software pentru toate industriile si toate pietele semnificative. Compania este prezenta si in Romania din anul 2002.

Salarii de la 7.000 de lei in sus Pentru ca sint putini specialisti care stiu sa utilizeze aplicatiile SAP in Romania, salariile incep de la 2.000-2.500 de euro pe luna, pentru debutanti, si pot ajunge la 5.000 de euro pentru consultantii cu experienta. Cind aplici pentru un astfel de job, este foarte important sa mentionezi exact experienta de lucru efectiv pe aplicatiile SAP, precum si proiectele la care ai lucrat. Certificarile si cursurile SAP trebuie sa ocupe primele pozitii din CV si apoi educatia de tip general.

Joburile disponibile pentru cei care stiu sa foloseasca aplicatiile SAP, pe www.cotidianul.ro/select


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.