Internationalul roman Paul Codrea, care evolueaza in Serie A la AC Siena, a fost considerat un pion esential in salavarea de la retrogradare a sclubului toscan.   Site-ul calciotoscano.it spune despre Paul Codrea ca a fost un jucato

Internationalul roman Paul Codrea, care evolueaza in Serie A la AC Siena, a fost considerat un pion esential in salavarea de la retrogradare a sclubului toscan.   Site-ul calciotoscano.it spune despre Paul Codrea ca a fost un jucator determinant pentru echipa AC Siena, care a reusit salvarea de la retrogradare in ultima etapa a campionatului Italiei, si l-a notat pentru intreaga prestatie din acest sezon cu nota 6,5. "Dracusorul Codrea a fost un jucator determinant pentru Siena. Romanul a fost ca un adevarat matematician. Pacat de accidentarile dese care nu i-au permis sa aiba continuitate in joc". Cei mai buni jucatori ai Sienei din acest sezon au fost desemnati Daniele Portanova si Simone Vergassola, ambii notati cu 8. AC Siena a terminat actualul sezon din Serie A pe locul 15, cu un punct mai mult decat formatia Chievo Verona, ocupanta ultimei pozitii retrogradabile. In urma cu cateva zile, un alt roman, Adrian Mutu a fost desemnat jucatorul nr. 1 in editia 2006/2007 a campionatului italian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.