Galati. - Angrosistul de stofe, Iancu Drimmer, din str. Domneasca 17, a primit o scrisoare printr'un baiat, prin care era somat sa inmaneze de indata prezentatorului suma de 16.000 de lei, iar in caz contrar e amenintat, ca i se va rapi copilul.
Comerciantul Drimmer, dand alarma, o multime de trecatori s' au adunat in fata magazinului.. Baiatul care a inmanat scrisoarea de amenintare comerciantului a fost imediat arestat si condus la politie, unde a declarat ca nu cunoaste persoana careia ii inmanase scrisoarea. El a dat - de altfel - relatiuni foarte vagi. Iata si cuprinsul scrisorii de amenintare:
"Noi suntem patru insi, care avem nevoie de 16.000 de lei. In cazul, cand nu veti achita aceasta suma, viata copilului dvs. este in pericol. Noi stam intr' o masina si va vedem ce veti face. Daca, pana in doua minute nu ne veti da banii, copilul va fi mort".
D-l Drimmer, alarmat de aceasta scrisoare, a plecat in graba la locuinta d-sale, unde si-a gasit copilul. Parchetul si politia cerceteaza cazul.
ZIUA, 6 iunie 1939