Delegatia Sloveniei a sosit ieri la pranz la Timisoara, s-a cazat la Hotel Continental, iar aseara echipa lui Matjaz Kek urma sa sustina antrenamentul oficial. "Este un meci de calificare pentru CE si nu cred ca romanii se vor relaxa. Ei sunt favorit
Delegatia Sloveniei a sosit ieri la pranz la Timisoara, s-a cazat la Hotel Continental, iar aseara echipa lui Matjaz Kek urma sa sustina antrenamentul oficial. "Este un meci de calificare pentru CE si nu cred ca romanii se vor relaxa. Ei sunt favoriti in acest meci, dar nu imi este frica de Romania, pentru ca este doar un sport. Romania a fost mai buna la Celje si este una dintre favoritele grupei. Se lupta cu Olanda pentru castigarea grupei. Slovenia mai are doar sanse matematice de calificare, dar la meciul de miercuri sansele sunt egale. As fi fericit cu un rezultat de egalitate, dar mi-as dori sa jucam mai bine decat in a doua repriza de la Celje. Este bine ca am venit fara nici o presiune, iar jucatorii tineri vor castiga experienta internationala. Nu ne gandim sa nu luptam pana la final, chiar daca nu mai avem sanse de calificare", a afirmat ieri selectionerul sloven. "Desi nu mai avem sanse de calificare, am venit in Romania sa castigam meciul", a declarat, la randul sau, Dario Vrsic, autorul golului sloven de sambata. Acesta a admis ca se afla in negocieri cu Poli Timisoara, afirmand ca ar fi bucuros sa se transfere in Liga 1. "Am discutat cu Poli Timisoara, dar nu am semnat nimic. Ne-am inteles in toate punctele contractului, dar mai trebuie ca Poli sa se inteleaga cu actualul meu club, MSK Zilina (n.r. campioana Slovaciei). Pentru mine ar fi un pas inainte sa ajung la Poli si mi-ar face placere sa joc in Romania", a spus mijlocasul sloven. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.