Ana lui Fuego se pregateste de nunta. Insa petrecerea va avea loc tocmai la anul, deoarece artistul este ocupat cu spectacolele. Si are toate sansele sa devina mai intai tata si apoi mire, fiindca prietena lui este insarcinata.

Paul Suru
Ana lui Fuego se pregateste de nunta. Insa petrecerea va avea loc tocmai la anul, deoarece artistul este ocupat cu spectacolele. Si are toate sansele sa devina mai intai tata si apoi mire, fiindca prietena lui este insarcinata.

Paul Surugiu n-avea inca gand de insuratoare, dar isi gasise nasul! Mai bine-zis nasa, in persoana Irinei Loghin. "Am discutat acest aspect cu mult timp in urma si i-am spus doamnei Irina Loghin ca, daca ma voi insura, mi-ar placea ca dumneaei sa fie nasa. Va trebui sa reluam discutia, dar nu cred ca va fi vreo problema, fiindca stiu ca tine foarte mult la noi. Vom avea doua perechi de nasi, cea de a doua fiind din familie sau dintre prietenii nostri". Asadar, distinsa interpreta va trece de la postura de "mama de scena" a lui Fuego, la cea de "parinte spiritual". Fuego si Ana ii vor la nunta lor pe Gheorghe Turda, Irina Login si Mioara Velicu, dar si multi colegi de breasla pe care ii apreciaza, printre acestia fiind Nico sau Andra. Lucru mai putin obisnuit, dar va canta si ginerica insusi. "Ne dorim o nunta restransa, nu o petrecere cu mare fast. Nu ne place atmosfera de nunta, unde toata lumea sta la masa. Putem sa mancam si acasa. Ne dorim ca invitatii sa se distreze si sa se simta foarte bine".

CASUTA NOASTRA. "Aproape ca locuim in masina, atatea drumuri facem prin tara", mai spune artistul. Asadar, cum arata casa visurilor lor? Va fi una care sa se invarta dupa soare? "In nici un caz. Nu suntem genul de persoane extravagante care sa faca ceva doar sa se uite lumea. Ne dorim o casa mica, de 150 de metri patrati, dar in care sa-ti fie drag sa stai. Mi-ar placea sa fie la Pitesti, orasul care m-a «adoptat». Am buletin de Pitesti si sunt angajat cu carte de munca, de cinci ani, la Teatrul «Alexandru Davila». Asa ca mi-ar placea sa ne stabilim acolo", a mai precizat interpretul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.