Ford a inregistrat in luna mai 2007 cel mai mare numar de unitati vandute in acest an, adica 1952 de unitati, ceea ce reprezinta o majorare cu 61% a vanzarilor consemnate in primele 5 luni fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cel mai bine
Ford a inregistrat in luna mai 2007 cel mai mare numar de unitati vandute in acest an, adica 1952 de unitati, ceea ce reprezinta o majorare cu 61% a vanzarilor consemnate in primele 5 luni fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cel mai bine vandut model este in continuare Fiesta, al carui numar de unitati comercializate s-a dublat in aceste 5 luni, ajungand la 2.514.
O situatie reprezentativa a cunoscut-o si Ford Fusion, care a afisat o crestere de 187% fata de perioada similara a anului trecut, consemnand un varf de vanzare chiar in luna mai cu 247 unitati.
Ford Transit ramane in continuare lider de piata pe segmentul autovehiculelor comerciale medii, astfel ca in primele 5 luni ale lui 2007 s-a plasat cu o crestere de circa 71% fata de aceeasi perioada din 2006. Luna mai a adus un nou record pentru Ford, fiind livrate nu mai putin de 462 unitati Transit. O pondere importanta, de aproximativ 30% din totalul de 7.270 de unitati vandute in primele 5 luni din 2007, au constituit-o comercializarile de flota.
Principalele modele asupra carora s-au oprit clientii de flote au fost Fiesta, Transit si Focus, un trend ascendent inregistrandu-se si in cazul modelului Ford Transit Connect. "Ne-am propus un target de vanzari ambitios pentru acest an si suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate in primele 5 luni ale lui 2007. Cele 1.952 de unitati livrate in luna mai fac dovada folosirii eficiente a strategiilor de vanzare, postvanzare si marketing, pe care le adaptam in permanenta la dinamica pietei autohtone", a declarat Catalin Gavra, directorul general al companiei. Romcar si-a propus sa vanda in acest an, prin intermediul retelei sale de distribuitori autorizati, peste 17.000 de unitati. Se asteapta un aport important si din partea noilor modele, Ranger si in special noul Ford Mondeo.
Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si dispune de o retea alcatuita din 26 de locatii in intreaga tara. Compania aduce pe piata locala 13 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul dintre liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.