a€¢ Ne enerveaza caldura din mijloacele de transport in comun ale RATB, neprevazute cu aparate de aer conditionat. Mult mai enervanta este insa indiferenta autoritatilor locale, care n-au nici o treaba cu suferinta cetateanului. Ar fi o inv
a€¢ Ne enerveaza caldura din mijloacele de transport in comun ale RATB, neprevazute cu aparate de aer conditionat. Mult mai enervanta este insa indiferenta autoritatilor locale, care n-au nici o treaba cu suferinta cetateanului. Ar fi o investitie prea mare, putin aer conditionat in autobuzele care nu prea au nici aerisire. Oare asa s-o circula si la Sofia, spre exemplu?

a€¢ Ne-a enervat din nou Lazarus de la OTV. Baietasul asta e enervant si atunci cand nu apare pe sticla.

a€¢ Ne enerveaza ca in Parcul Herastrau, acolo unde sunt amplasate cele 12 capatani din granit ale parintilor fondatori ai Comunitatii Europene nu exista decat steagul UE, si acela rupt. Nu era normal sa fluture si drapelul Romaniei alaturi?

a€¢ Ne enerveaza ca nu mai vine vacanta odata!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.