"Tarantino este pur si simplu un animal". Este reactia regizorului Marco Bellochio fata de criticile aduse de Quentin Tarantino filmului italian. SCANDAL. Reprezentantii industriei de film din Italia au reactionat foarte dur la comenta
 
"Tarantino este pur si simplu un animal". Este reactia regizorului Marco Bellochio fata de criticile aduse de Quentin Tarantino filmului italian. SCANDAL. Reprezentantii industriei de film din Italia au reactionat foarte dur la comentariile facute de Quentin Tarantino, care a declarat intr- un interviu ca "cinematografia italiana se afla intr-o depresie adanca si produce filme numai despre crizele din familii si despre vacantele dementilor". Marco Bellocchio, regizor  nominalizat de cinci ori pentru Palme d 'Or si membrul juriului festivalului de la Cannes a reactionat: "Tarantino este pur si simplu un animal". Renumita actrita Sophia Loren a considerat ca tarantino nu are dreptul sa vorbeasca despre filmul italian pentru ca "nu se pricepe nici la cel american". In ziarele "L'Unita" si "La Repubblica" Tarantino a fost numit "dement" si "un regizor care nu este capabil de nimic".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.