Desi intial pare a fi doar un simplu carucior pentru copii, el o poate "transporta" si pe mama, odata cu copilul, fara nici o problema. In romaneste, originalul dispozitiv este de fapt un "hibrid" intre trotineta si carucior de copii. Aparatul multi-
Desi intial pare a fi doar un simplu carucior pentru copii, el o poate "transporta" si pe mama, odata cu copilul, fara nici o problema. In romaneste, originalul dispozitiv este de fapt un "hibrid" intre trotineta si carucior de copii. Aparatul multi-functional, Roller Buggy, se poate transforma intr-un adevarat scuter care prinde ceva viteza si care ofera bebelusilor o cursa pe cinste.
Valentin Vodev, designerul conceptului, a mai creat si alte obiecte la fel de trasnite, cum ar fi o pereche de pantofi "de rata" pentru inot, lanterne cu laser si alte obiecte pe care le considera adevarate aventuri. Intrebarea este ce mama este suficient de aventuroasa incat sa-si ia copilul "la curse" cu un Roller Buggy? (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.