Ca urmare a contractului, facut public de reprezentantii YouTube duminica, statiile locale de televiziune detinute de Hearst-Argyle vor posta materiale video pe unele canale dedicate de pe platforma online, iar veniturile din publicitate vor fi impar
Ca urmare a contractului, facut public de reprezentantii YouTube duminica, statiile locale de televiziune detinute de Hearst-Argyle vor posta materiale video pe unele canale dedicate de pe platforma online, iar veniturile din publicitate vor fi impartite de cele doua companii. Reprezentantii YouTube nu au mentionat care sunt procentele din publicitate pe care le va retine fiecare companie.
Reteaua americana de televiziune Hearst-Argyle detine, printre altele, 29 de statii locale de televiziune care acopera aproximativ 18% din teritoriul Statelor Unite. In 2006 compania a inregistrat venituri de aproximativ 785 de milioane de dolari si un profit operational de 229 de milioane de dolari.
YouTube este cea mai utilizata platforma online din lume pe care utilizatorii pot incarca clipuri video, iar accesul este gratuit. YouTube a fost cumparat, in octombrie 2006, de compania Google. Revista "Time" a denumit platforma YouTube drept cea mai importanta inventie a anului 2006.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.