Cand vorbesc despre Thailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina prin care se pot observa pesti multicolori si corali; altii la Pattaya cu viata de noapte intensa.
Thailanda este combinatia irezistibila de peisaje naturale, statiuni insorite, temple vechi, cu o cultura aparte, vestigii istorice bogate, plaje cu nisip fin si servicii dintre cele mai apreciate de toti turistii din toata lumea.
Cunoscuta ca Siam pana in 1939, Thailanda este singura tara din sud-estul Asiei care nu a fost niciodata cucerita de o putere europeana. Revolutia desfasurata fara varsare de sange din 1932 a condus la un sistem politic bazat pe monarhie constitutionala. Aflata in inima Asiei de Sud-Est, Thailanda detine un potential turistic fantastic. Densitatea si varietatea monumentelor, a locurilor ce merita a fi vizitate este uimitoare. De la strazile aglomerate ale Bangkok-ului la plajele idilice din Samui, de la viata cosmopolita si plina de savoare a Pattayei la traditiile ancestrale din Chang Mai si aerul proaspat al muntilor din nordul tarii, aceasta diversitate face ca Thailanda sa poata oferi cate ceva pentru fiecare. Atractia se manifesta insa in toate si pretutindeni: bucataria thailandeza, templele extravagante, fermele de elefanti si de crocodili, spectacolele de cabaret, masajul thailandez si bineinteles superbele plaje tropicale ale statiunilor litorale. Nordul Thailandei a devenit un fel de Mecca al tuturor celor care cauta comorile veritabile ale civilizatiei asiatice. Peisajul nordic contrasteaza cu restul regatului in toate modurile posibile. Relieful deschide panorame unice peste satele indigene imprastiate ici si colo pe culmile dealurilor, iar clima devine mai racoroasa. Aici intalnim cea mai mare densitate de temple budhiste, multe din ele vechi de mii de ani. Orasele incarcate de istorie si pline de farmec, jungle ecuatoriale, fascinantul mod de viata al triburilor aborigene sunt cateva dintre marile experiente care, odata traite, nu mai pot fi uitate.

Amari Palm Reef Resort 4*

Servicii incluse:
- bilet de avion dus-intors Munchen - Koh Samui
- cazare o saptamana in camera dubla cu mic dejun
- prosoape pentru piscina
- prajituri
Servicii neincluse:
bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti: tarif aproximativ 109 euro (tariful nu contine taxele de aeroport). Preturi de la 1.095 euro/persoana/pachet.

Citeste si:

Napasai 5*

Servicii incluse:
- bilet de avion dus-intors Munchen - Koh Samui
- cazare o saptamana in camera dubla cu mic dejun
- prosoape pentru piscina
- zilnic fructe proaspete
Servicii neincluse:
bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti: tarif aproximativ 109 euro (tariful nu contine taxele de aeroport). Preturi de la 1.189 euro/persoana/pachet.

Catalina Sandu