Indienii de la Tata Motors vor prezenta in ianuarie 2008, la salonul auto de la Delhi, automobilul de 100.000 de rupii (1.838 euro), masina care ar urma sa intre pe piata in al treilea trimestru al anului viitor, a spus, pentru Financial Times, Ravi
Indienii de la Tata Motors vor prezenta in ianuarie 2008, la salonul auto de la Delhi, automobilul de 100.000 de rupii (1.838 euro), masina care ar urma sa intre pe piata in al treilea trimestru al anului viitor, a spus, pentru Financial Times, Ravi Kant, managing director la Tata Motors. Masina celor de la Tata ar urma sa devina cel mai ieftin automobil de serie din lume. In prezent, cea mai ieftina masina se gaseste tot in India, si este modelul Maruti 800, produs de Suzuki si comercializat la un pret mai mic de 4.000 de euro.
Indienii de la Tata Motors au spus ca masina de 100.000 de rupii nu va fi conforma cu normele europene de siguranta si de poluare, insa, daca vor decide sa exporte masina, asiaticii vor construi o versiune care sa respecte normele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.