Scandal de proportii in Louisiana. Congressman-ul William Jefferson este invinuit de luare de mita in suma totala de 500 mii dolari. Daca va fi gasit vinovat, Jefferson risca o condamnare de 235 de ani de inchisoare, sustine lenta.ru.
 
Scandal de proportii in Louisiana. Congressman-ul William Jefferson este invinuit de luare de mita in suma totala de 500 mii dolari. Daca va fi gasit vinovat, Jefferson risca o condamnare de 235 de ani de inchisoare, sustine lenta.ru. William Jefferson este acuzat de participarea la creearea unor scheme de coruptie care ii permiteau sa faca afaceri ilegale in propriul birou. Din relatarile Reuters, congressman-ului i se incrimineaza 16 capete de acuzare printre care: racketeering,spalare de bani, obstructie in justitie etc. In cazul in care va fi gasit vinovat la toate punctele , congressman-ul risca sa fie privat de libertate pe un termen de 235 de ani. Jefferson este primul official din SUA caruia i se va aplica legea despre practicile de coruptie cu folosirea activelor straine. Investigatia a durat doi ani, dupa care politia a gasit in casa lui Jefferson, din Washington, 90 de mii de dolari ascunsi intr-un congelator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.