Comentariul specialistuluiIn campul presiunii de la suprafata solului, la nivelul continentului european nu se vor produce schimbari importante. In jumatatea de sud a acestuia, tendinta este de usoara scadere si pe coloana de aer, o scadere doar atat
Comentariul specialistuluiIn campul presiunii de la suprafata solului, la nivelul continentului european nu se vor produce schimbari importante. In jumatatea de sud a acestuia, tendinta este de usoara scadere si pe coloana de aer, o scadere doar atat cat formatiunile noroase situate in principal la sud de Muntii Alpi, Alpii Dinarici si Muntii Balcani sa avanseze putin dinspre sud catre nord, practic sa se mai apropie de tara noastra. In aceste conditii, instabilitatea atmosferica va mai fi prezenta, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii la deal si la munte si mai putin in celelalte regiuni.
meteorolog Romica Jurca


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.