Gheorghe Comaneci a pregatit pentru prima intilnire cu nepotul sau sarmalute, friptura si camera cu trofee a fiicei sale.

Gheorghe Comaneci s-a pregatit cum se cuvine de prima intilnire cu Dylan Paul. Deocamdata si-a vazut nepotul doar in ziare, la televizor sau in pozele trimise de Nadia din America. A venit insa momentul sa-l cunoasca in carne si oase. Profitind de scurta vizita in tara, Nadia a decis sa mearga pentru o zi la Onesti, pentru ca Dylan sa-si cunoasca bunicul. „Cu Nadia ma vad in fiecare an, pentru ca ma viziteaza, iar pe Bart l-am cunoscut in 1994, cind mi-a cerut-o pe fata de nevasta. Pe Bylan (asa isi alinta Gheorghe Comaneci nepotul) insa este prima oara si abia astept sa il vad", a declarat pentru „Ziarul de Bacau" tatal fostei gimnaste.

Nadia va sta la Onesti numai o noapte, dar va avea prilejul sa-si revada „camera rosie" in care a copilarit. Cu exceptia mobilei care a fost schimbata, decorul a ramas neatins. „Camera ei este deja pregatita. Am facut citeva modernizari acolo, dar mai pastreaza inca aerul de cind era ea mica. Sint acolo si trofeele ei, si papusile, si tot ce a pretuit ea", a mai spus Gheorghe Comaneci. Tatal Nadiei a pregatit in cele mai mici detalii intilnirea cu nepotul sau. El a fost cel care s-a ocupat si de meniu: „Le voi pregati bucate traditionale, printre care sarmalute, dar si o friptura buna. Iar pentru Bart am sa pun pe masa o tuica de sa-i mearga la suflet".

Stefania Comaneci si-a insotit fiica in vizita la Onesti. Chiar daca a divortat de Gheorghe cu multi ani in urma, ambii refacindu-si viata alaturi de alti parteneri, ei au ramas in relatii cordiale. „Sintem mai ceva ca intr-o telenovela. Ne intelegem foarte bine, spre multumirea copiilor. Ba chiar de cite ori ii vizitez sotia actuala a lui Gheorghe are grija sa-mi puna si citeva bunatati pentru acasa", a povestit Stefania Comaneci. Nadia l-a adus pentru prima data in Romania pe Dylan Paul, care se va intoarce pe 8 iunie in SUA.