"Dulaul" are sanse foarte mari de a antrena echipa din Piatra Neamt in urmatoarele trei sezoane, numirea sa fiind anuntata ieri de catre presedintele CA al gruparii nemtene, Viorel Mastacaneanu. "Ne cunoastem de mai mult timp cu Hizo, de aceea am inc
"Dulaul" are sanse foarte mari de a antrena echipa din Piatra Neamt in urmatoarele trei sezoane, numirea sa fiind anuntata ieri de catre presedintele CA al gruparii nemtene, Viorel Mastacaneanu. "Ne cunoastem de mai mult timp cu Hizo, de aceea am incredere ca este cea mai buna solutie in momentul de fata pentru Ceahlaul. Profesionalismul si exigenta cu care Hizo s-a facut cunoscut l-au recomandat si de aceasta data, plus rezultatele din ultima vreme ale FC Vaslui". Hizo a declarat ieri ca nu a semnat cu Ceahlaul si a afirmat ca pana la sfarsitul saptamanii o sa se decida: "Este normal sa ma gandesc atat timp cat mai am si alte oferte. Este adevarat ca m-a contactat Gheorghe Stefan, dar mai aveti rabdare", a mai spus Hizo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.