Invatamant modern pentru studentii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei. COSMOTE Romania investeste peste 50.000 de euro in reamenajarea unuia dintre cele mai mari amfiteatre din cadrul Universitatii Politehnica Bucure
Invatamant modern pentru studentii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei. COSMOTE Romania investeste peste 50.000 de euro in reamenajarea unuia dintre cele mai mari amfiteatre din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. "COSMOTE Romania, unul dintre cei mai activi angajatori ai tinerilor absolventi din cadrul Universitatii Politehnica, contribuie la crearea unui mediu educational modern in care studentii sa beneficieze de conditii propice obtinerii performantelor academice", a declarat Lampros Iskos, director executiv pentru dezvoltarea retelei Cosmote. Echipa COSMOTE din Divizia Dezvoltarea Retelei si Operatiuni cuprinde peste 250 de specialisti in domeniul telecomunicatiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.