China s-a angajat ieri sa integreze strategiile privind prevenirea schimbarilor climatice in sectoarele industrial si energetic, dar a avertizat ca nu va sacrifica avansul economic pentru a satisface cererile internationale de combatere a incalzirii
China s-a angajat ieri sa integreze strategiile privind prevenirea schimbarilor climatice in sectoarele industrial si energetic, dar a avertizat ca nu va sacrifica avansul economic pentru a satisface cererile internationale de combatere a incalzirii globale.
Primul program national elaborat de China pentru reducerea poluarii prevede economisirea energiei, adaptarea agriculturii si marirea suprafetelor impadurite.
Planul prevede, de asemenea, integrarea politicii de prevenire a schimbarilor climatice in alte strategii interconectate. China atribuie insa cea mai mare parte din vina pentru emisiile de gaze cu efect de sera statelor dezvoltate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.