Acimovici, absent si la meciul de simbata, nu va face deplasarea la Timisoara din cauza unor probleme la tendonul lui Ahile.

Capitanul nationalei Sloveniei, absent la meciul de la Celje cu Romania, scor 2-1 pentru "tricolori", din cauza unei accidentari la tendonul lui Ahile, este indisponibil si pentru partida de miercuri (ora 21.00, TVR 1) de la Timisoara, informeaza cotidianul "Delo". Pe linga Acimovici, selectionerul Matjaz Kek nu poate conta nici pe jucatorii Bostjan Cesar si Robert Koren, ambii suspendati. Nici unul dintre ei nu va face deplasarea la Timisoara, ceea ce i-a facut pe jurnalistii de la "Vecer" sa constate "Nici macar la glezna romanilor".

Cu toate acestea, marcatorul golului echipei Sloveniei in partida de la Celje, Dare Vrsici, crede ca nationala tarii sale poate produce o mare surpriza la Timisoara. "Am jucat cu o echipa puternica, joaca un fotbal interesant si modern. Poate chiar mai bun decit Olanda, ultimul adversar pentru amindoua echipele inainte de meciurile directe. Romania este foarte buna, si la nivel de individualitati, si ca echipa. Nu mergem la Timisoara doar sa rezistam, ci sa jucam mult mai bine, sa fim mai eficienti. Cred ca sintem in stare sa producem o surpriza. Orice sansa de a mai ocupa unul dintre primele doua locuri e definitiv pierduta si tocmai de aceea vom fi foarte relaxati", a spus Vrsici. Klemen Lavrici a recunsocut insa ca nationala Sloveniei are sanse minime sa obtina un rezultat pozitiv la Timisoara. "Sintem dezamagiti, am fost prea naivi. Avem sanse minime la Timisoara, dar chiar daca nu vom reusi surpriza, trebuie sa jucam mai bine si sa ne pastram speranta", a spus atacantul sloven.

Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristi Chivu, a declarat luni ca tricolorii mai au mult de luptat pentru a ajunge la EURO 2008, in timp ce Cosmin Contra saluta revenirea primei reprezentative la Timisoara si asteapta un rezultat favorabil contra Sloveniei. "Este adevarat ca am reusit o campanie foarte buna pana acum, dar nici pe departe nu suntem calificati. Simtim suflarea Bulgariei in ceafa si trebuie sa ne pastram concentrarea si pentru urmatoarele meciuri", a declarat Chivu.