Este mereu valabila vorba aceea conform careia este contraindicat sa-i dai putere prostului sau celui care si-o doreste prea mult, iar acest lucru se vede ca-i este cunoscut pana si lui Mircea Sandu. Lupescu in intreaga lui cariera de jucator a musti
Este mereu valabila vorba aceea conform careia este contraindicat sa-i dai putere prostului sau celui care si-o doreste prea mult, iar acest lucru se vede ca-i este cunoscut pana si lui Mircea Sandu. Lupescu in intreaga lui cariera de jucator a mustit de ura impotriva lui Hagi si Popescu considerand ca din cauza acestora n-a putut fi un lider al Nationalei. A incercat dupa aceea sa faca pe antrenorul, primind pe mana doua echipe, FCM Bacau si FC Brasov, care nu si-au mai revenit dupa contactul cu fiul lui Culai, cele doua urmand sa fie sambata adversare intr-un meci fara importanta din Liga a II-a. Perseverent telurilor sale marunte, Lupescu a ajuns apoi lider de sindicat, unde nu s-a evidentiat decat prin niste manifestari isterice ori lipsite de noima, asta pana a fost "citit" de Mircea Sandu care i-a dat un post cu titulatura pompoasa la FRF, pe care acesta l-a luat mult prea in serios. De exemplu, zilele trecute i-a revenit dificila misiune de a decide pretul biletelor pentru meciul de maine cu Slovenia, el stabilind niste sume fabuloase, asta numai ca sa arate ca e dastept si capabil sa procure bani pentru federatie, fie si din specularea imensului interes al timisorenilor pentru fotbal. Avertizat ca s-ar putea sa fie huiduit de suporteri la amintitul meci, Lupescu a replicat pe un ton arogant ca nu-i pasa de acest lucru, fapt care ar semana a cinism daca acesta n-ar fi un cuvant prea frumos si elevat pentru el, cel putin prin comparatie cu mult mai adecvatul "nesimtire". Insa daca totusi ne place ceva la Ionut aceasta ar fi galceava sa cu Marian Iancu. Lupescu a spus despre acesta ca e "idiot", in timp ce huiduma de la Timisoara i-a raspuns prin niste epitete din acelasi registru, cum ar fi "creier mic" si "prostanac". Din pacate, in sfada dintre ei nu ne putem amesteca, intrucat, deontologic vorbind, nu avem probe sa-l contrazicem pe vreunul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.