"Am doua ore de cand sunt in libertate si inca n-o pot cuprinde, n-o pot simti" - Andrei IvanToc
Tratament inuman
"Comotie cerebrala, contuzie a tesuturilor moi ale fetei, capului si corpului. Echimoze multiple pe corp" - Controlul medical efectuat sambata lui Ivantoc.
Omul din umbra
"De ce sa-mi fac reprosuri pentru performanta de a fi, un sfert de secol, omul din umbra, e adevarat deloc racoroasa, a unor tainice cancelarii din lumea informatiilor secrete?" - A. Rogojan.
Situatie tensionata
"Ma tem ca atat momentul eliberarii lui Invantoc, cat si incidentul din satul Corjova ar putea insemna o intentie de escaladare a situatiei din intreaga zona a Transnistriei" - Iurie RoSca
Vorba analistului
"Strategii politici ai lui Tariceanu (Finkelstein, Silberstein etc.) nu au inteles cum e cu razboiul de transee si au lansat impotriva lui Basescu o ofensiva dezastruoasa" - Dan Pavel.
Nici un leu in plus
"Nu am solicitat costuri suplimentare pentru sedinta de dializa comparativ cu costul sedintei de dializa pe care CNAS il plateste centrelor de stat si private" - Memoriul Renamed catre Tariceanu.
Cezar Preda, la comisia SIE
Deputatul PD Cezar Preda a anuntat ieri ca va ocupa, de saptamana viitoare, functia de presedinte al Comisiei de control a SIE, potrivit deciziei partidului.
CIA, data in judecata
Fostul agent CIA, Valerie Plame, a carei deconspirare a declansat un scandal de proportii, a dat in judecata Agentia Centrala de Informatii pentru boicotarea incercarii sale de a-si publica memoriile.
INDUSTRIA DE FILM TREBUIE INCURAJATA
"Nu sunt interesat sa folosesc doar talentul romanesc, ci si sa export
ce exista aici" - Gub Neal, producator.
Arta nespectaculosului
Jérôme Bel indrazneste sa fie radical, sa puna in scena nespectaculosul si o arta a minimalismului care lasa loc pentru poezie.
Leonard Doroftei deschide "IRB Nations Cup"
Fostul campion mondial la box profesionist a fost invitat de FR Rugby sa dea lovitura de incepere a meciului Romania - Emerging Springboks, din prima zi a "IRB Nations Cup".
Cercul celor agreati
La nivelul Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, evaluatorii sunt alesi doar din randurile profesorilor care nu se sfiesc sa faca diferite jocuri de culise.
George Michael si-a anulat concertul de la Praga
Cantaretul a fost nevoit sa-si anuleze concertul din cauza ca unul din camioanele care transportau echipamentul de scena a avut un accident aproape de iesirea din Romania.