Site-ul prepay.ro, care ofera posibilitatea incarcarii online a cartelelor preplatite, estimeaza ca numarul utilizatorilor se va dubla in trei luni, dupa ce, la numai o luna, site-ul a inregistrat 500 de utilizatori, a declarat administratorul firmei
Site-ul prepay.ro, care ofera posibilitatea incarcarii online a cartelelor preplatite, estimeaza ca numarul utilizatorilor se va dubla in trei luni, dupa ce, la numai o luna, site-ul a inregistrat 500 de utilizatori, a declarat administratorul firmei, Ovidiu Poparlan. "Numarul clientilor este destul de bun pe acest segment de nisa in care ne aflam, fata de luna aprilie, cresterea a fost de 100%, iar acest trend cred ca o sa se mentina in viitorul apropiat. Mai greu va fi cand o sa ajungem la cifre de ordinul a zecilor de mii sa mentinem aceasta crestere", a declarat Poparlan.
Estimarile pozitive sunt sustinute de lipsa unei sezonalitati a utilizarii cartelelor preplatite, dupa cum afirma Poparlan, iar acest lucru asigura o crestere constanta, deoarece intreaga piata de telecomunicatii are semnale pozitive. Valoarea tranzactiilor efectuate in prima luna a fost de ordinul a catorva mii de euro, potrivit acestuia. Cu o investitie initiala de peste 5.000 de euro, site-ul prepay.ro acopera prin contractele sale serviciile tuturor operatorilor de telefonie mobila, iar, pe viitor, paleta de produse se va largi. "Avem semnat deja contract cu UPC Astral, pentru a furniza si cartele preplatite pentru convorbirile internationale. Pana la sfarsitul acestei luni, acest serviciu va fi valabil. Suntem in discutii si cu alte companii in acest sens, precum RCS-RDS sau, de exemplu, Number One", a mai spus Poparlan.
In ceea ce priveste fraudele informatice, "surprinzator, procentul incercarii de fraudare, care este in medie de 50% in cazul site-urilor de acest gen, la noi a fost mult sub acest procent", a mai spus administratorul prepay.ro. Prin prepay.ro, clientii pot comanda coduri de reincarcare pentru serviciile preplatite ale operatorilor telecom din Romania. Preturile oferite de prepay.ro sunt cele recomandate de operatorii de telefonie. Prepay are o platforma care ofera toata gama acestor servicii, incluzand operatorii de telefonie mobila, telefonie fixa, operatorii alternativi (pentru telefonie fixa cu acces international, national, acces la Internet).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.