Banca portugheza Millennium BCP aloca 300 de milioane de euro pentru dezvoltarea unei retele de 100 de unitati, pina in anul 2011.

Millennium BCP, cea mai mare banca listata la bursa din Portugalia, si-a reiterat planuril


Banca portugheza Millennium BCP aloca 300 de milioane de euro pentru dezvoltarea unei retele de 100 de unitati, pina in anul 2011.

Millennium BCP, cea mai mare banca listata la bursa din Portugalia, si-a reiterat planurile de investitii la nivel international la o prezentare pentru investitori, unde a anuntat ca va aloca 40 de milioane de euro, in acest an, pentru dezvoltarea activitatii in Romania, urmind sa investeasca inca 200-250 de milioane de euro, pina in 2011. Investitorul portughez a precizat ca activitatea sa se va concentra asupra zonelor urbane. Perioada programata pentru debutul activitatii pe piata romaneasca este luna septembrie, a mai amintit institutia. Activitatea din Romania, despre care Millennium BCP estimeaza ca va deveni un motor important de dezvoltare a grupului, se va concentra asupra segmentului corporatist si a sectorului de servicii financiare pentru clienti de retail.

Reteaua teritoriala a institutiei portugheze de credit va fi formata, intr-o prima etapa, din 40 de unitati, care isi vor incepe activitatea anul acesta, urmind ca pina in 2011 sa ajunga la 100 de sedii. Millennium BCP a anuntat in luna martie ca a infiintat o filiala in Romania, care va functiona sub numele de Banca Millennium, dupa ce a primit de la Banca Nationala a Romaniei, in luna decembrie a anului trecut, autorizatia pentru infiintarea acesteia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.