Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie mentioneaza, in rechizitoriul prin care fostul prim-ministru Adrian Nastase si fostul sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) au fost trimisi in judecata, ca anch
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie mentioneaza, in rechizitoriul prin care fostul prim-ministru Adrian Nastase si fostul sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) au fost trimisi in judecata, ca ancheta in acest caz a pornit de la o stare de fapt, "construita exclusiv pe denuntul formulat de numitul Genica Boerica si pe imprejurari de notorietate". Povestea lui Boierica a fost sustinuta de doi martori audiati de procurorii DNA, Stanescu Niculina Eugenia, o persoana din anturajul lui Boierica, si "omul sau de incredere", Dragan Radu Constantin. Cum s-au cunoscut personajele povestii "Matusa Tamara", unde s-au intalnit si ce au vorbit puteti afla citind aici rechizitoriul DNA in cazul Adrain Nastase. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.