Dupa ample lucrari de modernizare si extindere, anunta domnul Florian Serac, director general al SC TURISM FELIX SA Baile Felix, in statiune a reintrat in circuitul turistic Hotel International, cel mai modern hotel.
"Lucrarile de investitii
Dupa ample lucrari de modernizare si extindere, anunta domnul Florian Serac, director general al SC TURISM FELIX SA Baile Felix, in statiune a reintrat in circuitul turistic Hotel International, cel mai modern hotel.
"Lucrarile de investitii in valoare de circa 10 milioane euro se concretizeaza in primul rand in cea mai moderna baza de tratament si wellness dintr-o statiune balneara romaneasca, toate echipamentele medicale, de ultima generatie, fiind furnizate de producatori spanioli si germani, lideri in acest domeniu. Pentru prima data dupa 1990, clientii nostri vor putea beneficia, in plus fata de apa termominerala din Baile Felix, de efectele curative ale procedurilor de bai si impachetari cu namol, prezente in oferta de servicii medicale a noului complex hotelier", a declarat domnul Serac. Camerele confortabile sunt mobilate elegant, dotate cu aer conditionat, televizor, uscator de par, seif si acces la Internet. Complexul include si doua moderne sali de conferinta, dotate cu toate echipamentele necesare, inclusiv Internet wireless si instalatii pentru traducere simultana. "Pentru toti turistii, o surpriza placuta o vor constitui cele trei piscine in aer liber - de inot, de relaxare si pentru copii - care, impreuna cu cele doua bazine interioare, insumeaza peste 1.500 mp de luciu de apa. Am proiectat si realizat un spatiu separat de restul unitatilor vecine, grupat in jurul celor trei piscine, care include zone pentru agrement, sport si relaxare, baruri si terase si care se completeaza de minune cu coasta impadurita care le margineste", a completat domnul Serac.
La evenimentul gazduit de Hotelul International au participat Lucia Morariu, secretar de stat in Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, dl. Mihai Fercala, presedinte-director general al SIF TRANSILVANIA - actionarul majoritar al societatii balneare -, alti reprezentanti ai MIMMCTPL, ai pietei de capital, organizatii profesionale si patronale din turism, organizatori de conferinte si evenimente, societati colaboratoare, autoritati locale, precum si reprezentanti ai principalilor actionari ai companiei.
SC TURISM FELIX SA, una dintre cele mai mari si mai reprezentative companii romanesti in domeniul balnear, detine peste 3.100 de locuri de cazare in 10 complexuri hoteliere: trei de trei stele - International, Termal si Nufarul, apoi Poienita, Mures, Somes, Unirea si Lotus (toate de doua stele), precum si Felix si Complex Pavilioane (clasificate la o stea); sase baze de tratament balnear, doua stranduri cu apa termala, un miniaqua parc, spatii si capacitati pentru servirea mesei, organizarea de conferinte, petrecerea timpului liber etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.