Paul Dylan a ales, la taierea motului, o mingiuta cu autografele lui Hagi si Popescu.

Aflat la prima sa vizita in Romania, Paul Dylan, fiul Nadiei Comaneci si al lui Bart Conner, si-a invitat „prietenii" vineri seara la un eveniment important din viata sa: taierea motului. Gica Hagi, Gica Popescu, Cristi Borcea, Ilie Nastase, Mihaela Radulescu, Andreea Esca, Simona Aminar, Maria Olaru, Andreea Raducan, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Nicolae Vieru, dar si nasii de cununie ai parintilor sai, Adrian si Dana Nastase, s-au numarat printre cei care au raspuns prezent la petrecerea organizata de nasul Gigi Netoiu la restaurantul Doi Cocosi.

Imbracat in echipament sportiv, Paul Dylan si-a intimpinat oaspetii cu tuica, piine, sare si nuci, iar sala a fost decorata cu baloane albe, pe care era imprimata fotografia fiului Nadiei Comaneci si pe care era scris textul „La multi ani, Dylan Paul!".

Pentru ca la eveniment au participat si numerosi prieteni de peste Ocean, Nadia si Bart au decis ca meniul sa fie cu specific romanesc, „pentru a vedea si ei ce bunatati avem noi". Sarmale, pui la ceaun, tort cu frisca si fructe au fost doar citeva din bunatatile cu care s-au delectat invitatii. Partea artistica a petrecerii a fost asigurata de Elena Merisoreanu, o veche prietena a mamei Nadiei, si de orchestra condusa de Petre Geambasu.

Dylan pare sa fi pus capat disputei romano-americane referitoare la ce tara va reprezenta viitorul „gimnast" la Olimpiada din 2024. Si asta pentru ca micutul Conner-Comaneci a decis sa se faca fotbalist. Dupa citeva pase schimbate cu regele fotbalului romanesc, Gica Hagi, baietelul Nadiei nu a stat pe ginduri cind a venit vremea sa aleaga, conform traditiei, cele trei obiecte. Chiar daca pe tava parintii pusesera bani, bijuterii din aur, o carte, un pieptene, o oglinda, un telefon mobil, un pahar cu coniac, un trabuc si o foarfeca, miinile lui Dylan s-au oprit in dreptul mingiutei de fotbal, pe care primise autograful lui Hagi, Popescu si al lui Ilie Nastase. Abia apoi atentia i-a fost atrasa de pieptene, carte si de chei. „V-am spus eu ca ia mingea. Il facem fotbalist", a exclamat extrem de incintat nasul Gigi Netoiu, care i-a pregatit finului sau si o surpriza: un lantisor din aur cu o minge de fotbal in miniatura.

Petrecerea s-a intins pina spre dimineata, ultimii invitati plecind spre casa la ora 5.00. Sarbatoritul n-a rezistat insa pina la final, el preferind sa doarma intr-una dintre camerele localului. Cadourile primite de Dylan, care au ocupat doua portbagaje, au fost dintre cele mai diverse: hainute de la Ilie si Amalia Nastase, un carucior si un scaun de masina de la Andreea Esca, un pendul de perete cu desene animate de la Nicolae Vieru, carti cu povesti atit in limba romana, cit si in engleza, dar si o icoana din aur si argint masiv sfintita la Muntele Athos. Astazi, Paul Dylan va pleca la Onesti, unde va face cunostinta cu bunicul sau, Gheorghe Comaneci.