Producatorul american Chrysler, care va fi preluat de fondul de investitii Cerberus, intentioneaza sa investeasca 570 mil. dolari pentru constructia unei fabrici de motoare in orasul Saltillo, din nordul Mexicului, transmite Reuters, preluata de Medi
Producatorul american Chrysler, care va fi preluat de fondul de investitii Cerberus, intentioneaza sa investeasca 570 mil. dolari pentru constructia unei fabrici de motoare in orasul Saltillo, din nordul Mexicului, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Productia la noua unitate este programata sa inceapa in 2009. Fabrica din Mexic va fi a doua unitate destinata productiei noii familii de motoare Chrysler V-6. Investitia anuntata de companie este parte a unui plan de relansare si restructurare, estimat la 3 mld. dolari. DaimlerChrysler a anuntat recent ca va vinde fondului de investitii Cerberus 80,1% din capitalul Chrysler si al unor firme aferente, intr-o tranzactie de 7,4 mld. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.