In fata a cateva mii de persoane adunate pe platoul Cetatii din Alba-Iulia, Basescu a tinut sa le multumeasca pentru ospitalitate, dar mai ales pentru votul acordat la referendumul din 19 mai. Presedintele le-a spus oamenilor ca a acceptat invitatia
In fata a cateva mii de persoane adunate pe platoul Cetatii din Alba-Iulia, Basescu a tinut sa le multumeasca pentru ospitalitate, dar mai ales pentru votul acordat la referendumul din 19 mai. Presedintele le-a spus oamenilor ca a acceptat invitatia reprezentantilor administratiei locale si primarului Mircea Hava pentru ca de fiecare data a fost bine primit in acest oras. "Sunt din foarte multe motive la Alba-Iulia. Vin pentru ca intotdeauna am fost bine primit la Alba, intotdeauna oamenii din Alba, din judet in general si din Alba-Iulia in special au fost sustinatorii mei si daca astazi este ziua orasului am considerat ca e bine sa ne bucuram impreuna. Va multumesc in mod deosebit pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat la referendum si va asigur ca nu o sa uit, adica niciodata nu vor fi de negociat interesele dumneavostra", a spus Basescu. El a inaugurat oficial fantana arteziana cinetica - unica in Romania - din parcul Cetatii, iar apoi a pornit pe jos prin multime spre santurile Cetatii, impartind autografe si primind flori, timp de 30 de minute. Seful statului a renuntat sa coboare din Cetate, din cauza numarului foarte mare de persoane ce au participat la manifestari. In final, Basescu s-a retras la hotelul unde este cazat, pentru a urmari meciul de fotbal Romania-Slovenia. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.