Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti anunta ca sambata, 9 iunie, toate Birourile de Evidenta Persoanelor din Sectoarele 1 - 6 vor fi deschise intre orele 08.30 - 16.00, in vederea eliberarii actelor de identitate nerid
Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti anunta ca sambata, 9 iunie, toate Birourile de Evidenta Persoanelor din Sectoarele 1 - 6 vor fi deschise intre orele 08.30 - 16.00, in vederea eliberarii actelor de identitate neridicate pana in prezent si primirii documentelor necesare pentru preschimbarea actelor de identitate expirate, precum si pentru eliberarea actelor de identitate pentru minorii care au implinit varsta de 14 ani.
Contravaloarea producerii si eliberarii cartii de identitate este de 7 lei si se achita la ghiseele birourilor de evidenta a persoanelor din sectoarele 1, 3 si 6, unitatile C.E.C. in sectoarele 4 si 5 sau la oficiile postale, in sectorul 2. Pentru eliberarea unui nou act de identitate ca urmare a expirarii termenului de valabilitate, precum si pentru obtinerea primului act de identitate la implinirea varstei de 14 ani, cetatenii vor prezenta si un timbru fiscal in valoare de 1 leu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.