Avanpremiera

Familia Robinson - Meet the Robinsons

Cu: Angela Bassett, Jamie Isaac Conde
Cityplex - sambata, duminica, ora 19.00

Un personaj animat va salva lumea

Filmul de animatie ni-l prezinta pe L
Avanpremiera

Familia Robinson - Meet the Robinsons

Cu: Angela Bassett, Jamie Isaac Conde
Cityplex - sambata, duminica, ora 19.00

Un personaj animat va salva lumea

Filmul de animatie ni-l prezinta pe Lewis, care are 12 ani si a inventat o multime de lucruri. Ultima sa creatie este un ingenios scanner al memoriei, care ar trebui sa-i permita lui Lewis sa-si regaseasca mama. Dar scannerul este furat de Omul cu Pepenele. Lewis este dus in viitor de baiat misterios, Wilbur Robinson, posesorul unei masini a timpului. Lewis va face cunostinta cu excentrica familie Robinson si va salva viitorul lumii, afland, in acelasi timp, fantasticul secret al destinului noilor sai prieteni.

Premiera

O scurta poveste
Cu: Horatiu Malaele
Cityplex: sambata: 11.45, 13.45, 15.45, 17.45, 19.45, 21.45, duminica: 13.45, 15.45, 17.45, 19.45, 21.45

Prin istoria filmului roman de animatie

Filmul este o calatorie prin istoria filmului romanesc de animatie. Este vorba de o calatorie inapoi in timp, dar si de una care se face cu ajutorul filmelor v echi, spre publicul de astazi. O calatorie, o istorie, o poveste spusa, in primul rand, celui mai exigent public, copiii. Totodata acesta este si un film documentar. In acest scop, s-au folosit fragmente din 45 de filme de animatie, realizate de 37 regizori. Ele au fost selectionate dintr-o bogata arhiva care cuprinde aproximativ 1.200 de filme de animatie realizate de 60 de regizori, in perioada 1927-1990.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.