Viorel Paunescu, unul dintre actionarii Companiei Hoteliere Intercontinental Romania (CHIR), proprietara hotelului cu acelasi nume din Bucuresti, a vandut, ieri, pe piata Rasdaq, un pachet de 4,8% din capitalul firmei, pentru 10,8 milioane de lei, a
Viorel Paunescu, unul dintre actionarii Companiei Hoteliere Intercontinental Romania (CHIR), proprietara hotelului cu acelasi nume din Bucuresti, a vandut, ieri, pe piata Rasdaq, un pachet de 4,8% din capitalul firmei, pentru 10,8 milioane de lei, aproximativ 3 milioane de euro.

Viorel Paunescu, unul dintre actionarii Companiei Hoteliere Intercontinental Romania(CHIR), proprietara hotelului cu acelasi nume din Bucuresti, a vandut, ieri, pe piata Rasdaq, un pachet de 4,8% din capitalul firmei pentru 10,8 milioane de lei, aproximativ 3 milioane de euro. Paunescu detinea, anterior tranzactiei, impreuna cu persoanele cu care actioneaza in mod concertat 12,44% din capital. Un pachet de actiuni reprezentand 14,97% din capitalul Companiei Intercontinental a fost transferat, joi, pe piata Rasdaq, valoarea totala a tranzactiilor fiind de 33,5 milioane de lei. Actiunile au fost transferate pe piata Regular, prin intermediul a 1.231 de tranzactii, la un pret de 0,28 lei, in crestere cu 6,79% comparativ cu cotatia de inchidere de miercuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.