In tara
Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul tarii, iar dupa-amiaza la deal si la munte, unde vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in zona montana,
In tara
Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul tarii, iar dupa-amiaza la deal si la munte, unde vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in zona montana, in vestul Olteniei si in regiunile estice. Temperaturile maxime, in crestere usoara, vor fi cuprinse in general intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.
La Bucuresti
Desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, iar in cursul zilei vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10-12 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.