Deputatul PNL, Mihai Calimente, membru in Comisia parlamentara pentru cercetarea interceptarilor ilegale, a declarat, ieri, ca la comisie au sosit informatii ca exista si s-au facut inregistrari ilegale. Membrii Comisiei vor efectua vizite la Parche
Deputatul PNL, Mihai Calimente, membru in Comisia parlamentara pentru cercetarea interceptarilor ilegale, a declarat, ieri, ca la comisie au sosit informatii ca exista si s-au facut inregistrari ilegale. Membrii Comisiei vor efectua vizite la Parchetul General si la mai multe institutii de stat unde se presupune ca ar exista aparatura ilegala pentru interceptare. Deputatul liberal a explicat ca se stie deja ca DNA are terminale, dar nu se cunoaste in baza carei legi, pentru ca numai SRI poate sa faca astfel de inregistrari. El a mai spus ca si fostul 'doi si un sfert>> ar avea asemenea aparatura de inregistrare, ba chiar si SIE. Calimente a adaugat ca fostul 'doi si un sfert>>, in prezent DGIPI- UM 0962, detine chiar si aparatura directionala instalata pe masini care se pot opri in apropierea imobilelor, de unde se intercepteaza inclusiv convorbirile care au loc in locuinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.